Diet & Fitness

En blogg om diet & fitness

Jaime Presslys Diet juni 30, 2008

          

Jaime Pressley är skådespelerskan som spelar i serien My Name Is Earl. Efter att ha fött sitt första barn förra året tog det 11 veckor innan hon var i form igen.

 

Hon gick ner 15 kg genom hårt slit. Hon gjorde det genom att träna hårt och en strikt diet. Hon gick igenom en detox diet på 7 dagar den första veckan. Hennes detox diet bestod endast av kålsoppa och grönsaker de första 3 dagarna och på dag 6 potatis och grillad kyckling.

 

 Men hon säger själv att hon är på en strikt protein diet som består av 4-6 mini mål om dagen. Hon gick ner 5 kilo på sin detox diet. Hon tränar 3 timmar om dagen 5 ggr i veckan med sin personlige tränare Michael Jones. Hon tränar en blandning av konditionsträning och fokuserar på magen genom att göra sit-ups och push ups.

 

Jag rekommenderar inte att man följer hennes diet, då den är väldigt extrem. Ens diet behöver inte vara så strikt. Kroppen behöver kolhydrater också för att fungera och må bra. Men då ska det vara bra kolhydrater – Fullkorn. Men det är bra och träna 5 ggr i veckan, fast jag rekommenderar 45 – 60 min per dag / gång. 

 

Lämna en kommentar